Contact


LAAT VAN JE
HOREN

Wij houden van communiceren, en stimuleren hierbij anderen graag, maar vooral jou. Typ hier je vraag, opmerking of iets anders in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op

 

Openingstijden

Wij zijn op de volgende dagen en tijden bereikbaar

  • 1000 - 1800
Bel ons op: (020) 760 8877
Mail ons : info@pr4all.nl
Bezoek ons in: de Bary

 

HEBBEN WIJ EEN AFSPRAAK? MOOI:

ZO BEREIK JE ONS


Het bezoekadres van PR4ALL is Herengracht 450, 1017 CA te Amsterdam. Ons kantoor staat in de zogenaamde ‘Gouden Bocht’ tussen Leidsestraat en Nieuwe Spiegelstraat.

Reis je met openbaar vervoer?
Vanaf station Amsterdam Centraal Station is het slechts enkele haltes met tramlijnen 1, 2 of 5. Vanaf station Amsterdam Zuid neem je tramlijn 5 richting Centraal Station. Uitstappen kan op de haltes Koningsplein of Keizersgracht.

Kom je liever met de auto?
Maak gerust gebruik van onze parkeerservice. Je auto wordt bij aankomst op ons kantoor door een chauffeur aangenomen en veilig voor je geparkeerd. Zodra de auto weer nodig is, zal deze bij je vertrek weer bij de voordeur staan. Wij raden je aan om minimaal een uur van te voren te reserveren via 06 203 03 721.

Zelf parkeren?
In de nabijheid van ons kantoor zijn diverse parkeergarages beschikbaar zoals parkeergarage Keizersgracht, parkeergarage Kalvertoren en Apcoa Parking Geelvink. Parkeren op de straat of in één van de garages kost ongeveer 5 euro per uur. Hou er rekening mee dat het vinden van een parkeerplek tijdrovend kan zijn!