In 12 stappen naar succesvolle PR en Marketing

Al vanaf 59 euro per maand

Een ondernemer, dat ben je.
Je bent goed in je vak, maar je bent ook bescheiden.
Daardoor weet je soms niet precies hoe je jouw talent, product of dienstverlening zo goed mogelijk onder de aandacht kunt brengen. Of je hebt er gewoonweg de tijd niet voor.

Maar je wéét dat die PR belangrijk is….

Je weet ook dat je voor promotie, media-aandacht, online profilering en goede reclame het beste een professional kunt inschakelen. Maar ja... daar hangt een prijskaartje aan. Bovendien zou je het op den duur ook wel zélf willen kunnen.

En dáár komt PR4ALL om de hoek kijken.

Wij laten jou zien hoe jij het mooiste en beste van jezelf presenteert aan de buitenwereld. Dat doen we met super praktisch advies en persoonlijke coaching. Op een manier die haalbaar is voor jouw budget. Want daar maken we vooraf glasheldere afspraken over.

PR4ALL zorgt ervoor dat jij:

 
 • profiteert van onze jarenlange kennis en ervaring
 • door ons gecoacht wordt in wat je allemaal kan doen om jouw naamsbekendheid te vergroten
 • nooit meer afhankelijk bent van dure marketingbureau’s of slimme adviseurs
 • geïnspireerd raakt door onze ervaren PR Managers, zodat je ook zélf je PR kunt oppakken
 • tegen de laagste prijs gebruik kan maken van de beste professionele tekstschrijvers, journalisten, fotografen, social media experts, bloggers, vloggers, strategen, reclamemakers en designers
 • zoveel mogelijk online kan overleggen zodat je geen kostbare reistijd kwijt bent
 • altijd een professionele, down-to-earth vertrouwenspersoon hebt om op terug te vallen
 

PR4ALL is er voor iedereen. Dus ook voor jou.

Onze PR Pakketten

 • PR BASIS

  PR BASIS

   59,00 ex. BTW

  Per maand op jaarbasis

  Met PR Basis kun je direct zelf aan de slag

 • PR PREMIUM

  PR PREMIUM

  4.5 van 5
   237,00 ex. BTW

  Per maand op jaarbasis

  Combineer zelf doen met praktische hulp van je PR manager

 • PR PRO

  PR PRO

   474,00 ex. BTW

  Per maand op jaarbasis

  Met PR Pro heb jij het meest voordelige PR Pakket!

 • PR INTENSIVE

  PR INTENSIVE

   1.917,00 ex. BTW

  Per maand – 3 maanden traject

  Binnen 3 maanden 100% klaar voor de start!

Hoe werken wij

Wij hebben een helder 12-stappenplan ontwikkeld dat wij samen met jou doorlopen. Op die manier bouwen we constructief en stap voor stap aan jouw (zakelijke) droom. Wij bieden verschillende PR pakketten, voor iedere behoefte en voor elk budget.

Zodra je een pakket hebt gekozen wat bij jou past, krijg je binnen twee werkdagen een telefoontje van één van onze PR Managers om jouw situatie door te spreken: wat wil je bereiken, welke rol spelen marketing en communicatie daarin, wat pak je zelf op en wat gaan wij doen om jou te helpen? Jij vertelt ons hoe je het voor je ziet en wij zorgen er achter de schermen voor dat alles gaat lopen.

Met dertig jaar ervaring in het vak, een gigantisch (inter)nationaal netwerk en nuttige contacten in de mediawereld weten wij precies hoe we dat moeten doen.

Onze klanten zijn lovend

Bekijk hoe zij de samenwerking met ons waarderen
 • Harma
  Ik heb vertrouwen in een goede werkrelatie met PR4ALL gekregen door het persoonlijk contact van mens tot mens. Geen harde mentaliteit maar een invoelende- en stimulerende omgeving die mij perspectief biedt
  Harma
 • Jeroen
  Als ondernemer sta je er alleen voor en het is heel fijn om maandelijks te kunnen overleggen en ruggespraak te kunnen houden. De klankbordfunctie van PR4ALL is heel goed om te kunnen toetsen of het ook qua PR en marketing wel de goede kant op gaat
  Jeroen
 • Mart
  Wij zijn zeer tevreden over het contact met de PR manager en de ondersteuning die wij krijgen bij de diverse nominaties en awards die wij jaarlijks ontvangen; PR4ALL verzorgt voor ons de communicatie. Fijn team om mee samen te werken!
  Mart
  5 van 5 sterren
 • Myra
  Het is een goede stap geweest om PR4ALL in te schakelen! Ik ben gegroeid, heb meer opdrachten en bovenal meer zelfvertrouwen gekregen. Wat voor mij vooral heel prettig is, is dat het ook hele warme en fijne mensen zijn die met je praten en je helpen
  Myra
  5 van 5 sterren

Maak vrijblijvend kennis met ons

Wij snappen trouwens als geen ander dat jouw agenda te druk is voor adviesgesprekken op locatie. Vandaar dat je voor persoonlijke begeleiding van onze PR Managers niet eens de deur uit hoeft. Wij adviseren jou gewoon online. Of telefonisch. Of via Skype. Hoewel je natuurlijk altijd welkom bent voor een goede kop koffie op ons kantoor in Amsterdam. Gewone filterkoffie of een dirty Chai Latte, het kan bij ons allemaal.

Neem eens geheel vrijblijvend contact met ons op via: 020 760 88 77. Zodat we samen kunnen kijken waar we jou mee kunnen helpen.

Eerst even de kat uit de boom kijken? Dat kan ook. Ons gratis webinar geeft inzicht in hoe wij werken en wat we voor jou kunnen doen.
Maak jij liever face-to-face kennis? Gezellig! Plan een vrijblijvend proefgesprek in met één van onze PR Managers en laat ons weten waar jij mee zit.