Nieuwe inzichten voor SELA
24 maart 2016
De PR4ALL Workshops
24 maart 2016

Kortste weg naar publiciteit

PR4ALL en het initiatief Perssupport van het Algemeen Nederlands Persbureau (ANP), marktleider in nieuwsvoorziening, hebben de handen ineen geslagen.

Dat is prachtig nieuws voor al onze PR4ALL abonnees. Het kan hun media-aandacht een enorme impuls geven. Het betekent namelijk dat zij veel gemakkelijker en sneller in contact komen met de voor hen relevante media.

 

Wat betekent de samenwerking voor onze abonnees?

De samenwerking levert de klanten van PR4ALL een aantal wezenlijke voordelen op:

  • Extra korting
    Het ANP heeft een enorm netwerk aan journalisten, bloggers en vloggers. Als klant van PR4ALL kun je jouw persberichten, nieuwsfoto’s en videoboodschappen voortaan met extra korting in het beroemde ANP netwerk introduceren.
  • Persoonlijk bereiken van journalisten
    Later dit voorjaar wordt het mogelijk om via PR4ALL alle voor jouw relevante journalisten te bereiken met een persoonlijke boodschap. Dat kan bijvoorbeeld een uitnodiging zijn voor een evenement aan journalisten die publiceren over jouw vak, product of branche.
  • Opbouwen van een eigen database
    Je kunt voortaan heel snel je persoonlijke database van mediarelaties opbouwen. Dat betekent dat je in de toekomst snel zelf contact kunt leggen met de journalist van jouw keuze.

 

Over het ANP Perssupport 

Het Algemeen Nederlands Persbureau (ANP) is destijds opgezet door PCM Uitgevers, Telegraaf Media Groep en Wegener en geldt als de grootste nieuwsbrenger in Nederland. Veel mensen kennen het ANP van de dagelijkse nieuwsberichten op radio en televisie of in de kranten. ANP Perssupport is een initiatief samen met PR Newswire om organisaties te ondersteunen bij het verspreiden van nieuws.

 

Wil jij ook direct toegang tot de beste database van Nederland?

Bel dan gelijk met je Personal PR Manager. Die vertelt je graag meer over wat deze samenwerking voor jou kan betekenen!

Comments are closed.