Over ons

Goede PR is veel meer dan een leuke website of een goed geschreven persbericht. PR4ALL geeft professioneel PR- en communicatieadvies over álle aspecten van jouw bedrijf: van visitekaartje tot evenement.
Jezelf promoten, heel blij word je daar niet van. Dat geroeptoeter in de trant van ‘Kijk mij eens’, dat past helemaal niet bij jou. Je wil immers niet arrogant of zelfingenomen overkomen. Of je hebt er gewoon de tijd niet voor. Maar ja, je hebt wél een organisatie of dienst die je graag onder de aandacht brengt.

Je hebt al eens geïnformeerd bij PR- en communicatiebureaus. Daarvan zijn er immers genoeg. Maar die prijzen… daar sloeg je stijl van achterover. Dus die stap vind je te groot.

Voor jou zou het juist een uitkomst zijn als je die broodnodige PR-ondersteuning eerst eens kon probéren. Of als je advies zou krijgen over alle dingen die je gewoon zelf kunt doen. Zonder dat daar direct een duur prijskaartje aan hangt.

En dat is nu precies wat PR4ALL biedt.

PR voor iedereen


Bij PR4ALL vinden we dat iedere hardwerkende ondernemer het verdient om zichzelf op de juiste manier te profileren. Daar is tenslotte een groot deel van je succes op gebaseerd. Of je nu een miljoenenbedrijf hebt of net als starter bent begonnen.

Onze naam zegt het al: PR4ALL is er voor iedereen. Dus ook voor jou.

De abonnementen van PR4ALL zijn er in verschillende vormen en voor elk budget. Zo maakt PR4ALL haar jarenlange ervaring (het zijn er inmiddels meer dan dertig) binnen het PR-en communicatievak toegankelijk voor iedere ondernemer. Niet eenmalig, maar zo lang en zo vaak je maar wilt.
Zelf hebben wij, Ronald en Tolga, jarenlang gewerkt voor toonaangevende (inter)nationale ondernemers, grootbedrijven, universiteiten, overheden, artiesten en kunstenaars. Zelfs voor het Koninklijk Huis . O ja, we hebben ook allerlei prijzen gewonnen, maar dat doet er nu niet toe (al zijn we daar natuurlijk wel trots op).

En nu willen we al die ervaring en kennis delen met het MKB. Betaalbaar, toegankelijk en professioneel.

Je zou kunnen zeggen dat we de EasyJet zijn onder de PR-bureaus. Met onze tickets vlieg je ook van A naar B, maar dan wel voor een betaalbare prijs. Wil je toch iets meer beenruimte? Geen probleem, dan kies je gewoon voor een andere vlucht. Onze hangar staat vol met vliegtuigen en jij kiest zelf waar je je het prettigst in voelt.

Maak kennis met ons

Wij snappen trouwens als geen ander dat jouw agenda te druk is voor adviesgesprekken op locatie. Vandaar dat je voor persoonlijke begeleiding van onze PR Managers niet eens de deur uit hoeft. Wij adviseren jou gewoon online. Of telefonisch. Of via Skype. Hoewel je natuurlijk altijd welkom bent voor een goede kop koffie op ons kantoor in Amsterdam. Gewone filterkoffie of een dirty Chai Latte, het kan bij ons allemaal.

Neem eens geheel vrijblijvend contact met ons op via: 020 760 88 77. Zodat we samen kunnen kijken waar we jou mee kunnen helpen.

Eerst even de kat uit de boom kijken? Dat kan ook. Ons gratis webinar geeft inzicht in hoe wij werken en wat we voor jou kunnen doen.
Maak jij liever face-to-face kennis? Gezellig! Plan een vrijblijvend proefgesprek in met één van onze PR Managers en laat ons weten waar jij mee zit.