Referenties

Tevreden klanten, daar dóe je het toch allemaal voor? Wij zijn dan ook heel erg trots op de positieve reacties over ons. Lees hieronder de reacties van een aantal tevreden PR4ALL-klanten.

"Dat zij in Amsterdam zitten en ik in Limburg, maakt niets uit"

“Na een lange zoektocht naar een horecapand vond ik een oud, sfeervol kerkje. Dat hebben we grondig verbouwd tot een modern en gastvrij horecabedrijf. Al tijdens de verbouwing vroeg ik me af hoe ik de promotie het beste kon aanpakken. En wat dat dan zou kosten. Via een relatie kwam ik bij PR4ALL terecht en meteen in het eerste gesprek bleek al dat dat aardige mensen zijn. Met veel creatieve ideeën voor publiciteitsacties

Dat zij in Amsterdam zitten en ik in Limburg, maakt niets uit. PR4ALL is een online PR bureau en werkt voor MKB-ondernemers door heel Nederland. De meeste gesprekken gaan online of telefonisch. Soms komen ze bij mij op de zaak.

Maar het begon allemaal met een uitnodiging van Ronald voor een startsessie. Daarin maakte ik kennis met Ronald en zijn team. Ronald trok veel tijd uit om erachter te komen wat mijn droom is en wat ik wil bereiken. Op basis van mijn antwoorden tekende hij meteen een stappenplan uit waarlangs we zouden gaan werken..


"Mijn idee werd in no–time uitgewerkt tot een sprankelend concept"

“Op een gegeven moment was het eigenlijk wel duidelijk: ik wilde mijn eigen cocktailbar. Ik wist dat het iets bijzonders moest worden.. Dat het meer moest zijn dan alleen de perfecte cocktail. Het draait vandaag de dag steeds meer om de beleving, de aandacht en het ambacht. Maar ik wist ook dat ik daar dan goede reclame voor moest gaan maken.

Via via kwam ik terecht bij PR4ALL. Ik had er nooit aan gedacht om al in zo’n vroeg stadium met een PR bureau te gaan werken. Maar het was een eye-opener om te horen wat zij, juist in de beginfase van mijn plannen, voor me konden betekenen.

Bovendien – en niet onbelangrijk voor een ZZP-er – was het qua kosten ook heel aantrekkelijk en overzichtelijk. Voor een vast bedrag per maand kreeg ik een vaste PR Manager voor PR Support, dus ik wist waar ik aan toe was, zonder dat ik bang hoefde te zijn voor onverwacht hoge kosten.


Onze klanten zijn lovend

En dat delen wij graag met je
 • Harma
  Ik heb vertrouwen in een goede werkrelatie met PR4ALL gekregen door het persoonlijk contact van mens tot mens. Geen harde mentaliteit maar een invoelende- en stimulerende omgeving die mij perspectief biedt
  Harma
 • Jeroen
  Als ondernemer sta je er alleen voor en het is heel fijn om maandelijks te kunnen overleggen en ruggespraak te kunnen houden. De klankbordfunctie van PR4ALL is heel goed om te kunnen toetsen of het ook qua PR en marketing wel de goede kant op gaat
  Jeroen
 • Mart
  Wij zijn zeer tevreden over het contact met de PR manager en de ondersteuning die wij krijgen bij de diverse nominaties en awards die wij jaarlijks ontvangen; PR4ALL verzorgt voor ons de communicatie. Fijn team om mee samen te werken!
  Mart
  5 van 5 sterren
 • Myra
  Het is een goede stap geweest om PR4ALL in te schakelen! Ik ben gegroeid, heb meer opdrachten en bovenal meer zelfvertrouwen gekregen. Wat voor mij vooral heel prettig is, is dat het ook hele warme en fijne mensen zijn die met je praten en je helpen
  Myra
  5 van 5 sterren

Maak vrijblijvend kennis met ons

Wij snappen trouwens als geen ander dat jouw agenda te druk is voor adviesgesprekken op locatie. Vandaar dat je voor persoonlijke begeleiding van onze PR Managers niet eens de deur uit hoeft. Wij adviseren jou gewoon online. Of telefonisch. Of via Skype. Hoewel je natuurlijk altijd welkom bent voor een goede kop koffie op ons kantoor in Amsterdam. Gewone filterkoffie of een dirty Chai Latte, het kan bij ons allemaal.

Neem eens geheel vrijblijvend contact met ons op via: 020 760 88 77. Zodat we samen kunnen kijken waar we jou mee kunnen helpen.

Eerst even de kat uit de boom kijken? Dat kan ook. Ons gratis webinar geeft inzicht in hoe wij werken en wat we voor jou kunnen doen.
Maak jij liever face-to-face kennis? Gezellig! Plan een vrijblijvend proefgesprek in met één van onze PR Managers en laat ons weten waar jij mee zit.